Zaterdagavond tijdens de vijfde editie van Tukker FM Donders Dikke Tent Party met 10.000 bezoekers. Hadden de Paladijns  een heel speciaal optreden voor ALS. Met een uitzinnig publiek in een uitverkochte tent.

Tijdens hun optreden betrad Nico Silvius het podium met een hele dikke cheque ter waarde van 50.000 euro voor Stichting ALS Nederland. Wat een geweldig bedrag met dank aan de Paladijns, in het bijzonder Mariska, samen met alle luisteraars van Tukker FM en de bezoekers van de Donders Dikke Tent Party hebben zij dit ongelofelijke bedrag voor Stichting ALS Nederland. Bij elkaar gebracht.

Zo werd het als van tevoren beschreven een bewogen optreden van de Paladijns. Zangeres Mariska van Loon, een van de oorspronkelijke bandleden, lijdt al enige tijd aan de spierziekte ALS. Mariska had laten weten dat het haar ‘liefste wens’ was om nog één keer een groots optreden te geven, uiteraard ten bate van ALS.

Maar dat was nog niet alles deze toch al bijzonder bewogen avond! De Palladijns werden bekroond met een miljoenen award voor meer dan 1 miljoen verkochte platen! De Belgische formatie, die begin jaren zeventig grote successen kende en nog steeds razend populair is in de piratenwereld.

Door admin

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *